SVETILA

Osvetlitev se lahko šteje kot ena od najbolj kritičnih elementov strojnega vida. Napačna izbira osvetlitve lahko povzroči nestabilno aplikacijo strojnega vida. Večina aplikacij je občutljivih na spreminjanje svetlobnih pogojev, ki lahko nastanejo zaradi zunanjih vplivov. Svetila lastne izdelave ponujajo popolne pogoje, ki so potrebni za kakovostno pregledovanje objekta.
VISTION ponuja svetila, ki so popolnoma prilagojena glede na uporabnikovo aplikacijo. Ključ do popolne aplikacije strojnega vida temelji na individualnem sestavu kakršnega koli elementa. Ta pristop je ključen dejavnik za doseganje stabilnih in ponovljivih rezultatov obdelave slik.
VISTION svetila lahko zadovoljijo tudi potrebe po najzahtevnejših aplikacijah industrijske avtomatizacije. Naši inovativni proizvodi omogočajo zanesljivo kontrolo procesa številnih aplikacij saj nudijo robustnost, prilagodljivost in enostavnost uporabe. Ponudimo vam lahko izdelke, ki se jih definira glede na zahteve izdelka
SVETLOBNI SPEKTER: Materiali različno odbijajo in absorbirajo valovne dolžine, zato lahko izbirate med:
1. Rdečo, Zeleno, Modro, Belo barvo
2. IR spekter
3. UV spekter
RAZLIČNE DOLŽINE IN ŠIRINE: Glede na objekt lahko izbirate različne dolžine in osvetljevalne površine Bar in Backlight svetil. Vsaka svetilka se lahko prilagodi glede na zahteve uporabnika.
1. MOČI: Moč svetilke je potrebno definirati v zgodnji fazi procesa izdelave svetil, ki je odvisna od osvetljevalne površine, odmika svetilke od objekta, materiala objekta. Na tej točki so priporočljivi testiranja za najbolj optimalno osvetlitev.
2. OHIŠJA SVETIL: Glede na to, da proizvodnje zahtevajo različne materiale, vam lahko ponudimo ohišja iz nerjavečega in aluminijastega materiala.
3. RAZPRŠENOST: Ponudimo vam lahko različne razpršitvena stekla od matiranega stekla za zelo odbojne površine do prozornega stekla za mat površine.