V25D DISPLACEMENT SENZOR

Smo specialisti za izdelavo fleksibilnih 3D senzorjev
Vsak izdelek, tip proizvodnje in zahteve naročnika potrebujejo individualen pristop. Le s tem pristopom lahko zagotovimo, da je naročniku zagotovljeno zadovoljstvo. Zavedamo se, da trg strojnega vida stremi k standardizaciji opreme vendar je to področje še vseeno zelo zahtevno, in potrebuje poslušnost in zahteve naročnika.

Torej vse, kar si želite doseči, in ne glede na to, kakšne so vaše zahteve in pogoji, vam bo VISTION ponudil najbolj optimalen 3D senzor, ki bo rešil vaš problem. 3D senzorji se lahko prilagajajo ali spreminjajo na kateri koli točki v procesa ali je to v pozni izdelavi ali v fazi implementacije.

To je razlog zakaj koncept VISTION temelji na modularnem sestavljanju 3D laserskih senzorjev.

Naš revolucionaren 3D industrijski senzor ponuja vrsto možnosti, ki jih integriramo na podlagi zahtev uporabnika. Ravno to nam daje konkurenčno prednost saj kupec dobi edinstven 3D senzor.

V25D SENZOR - VISTION

RESOLUCIJA, HITROST

Ponudimo vam lahko različne resolucije, hitrosti senzorja in vidno polje. To je edino pravi način za vašo aplikacijo. Prosim pošljite nam vaše zahteve in pripravili vam bomo učinkovit senzor za vaš proizvodni proces.

DODATNO VIDNO POLJE

Zaradi različnih geometrij izdelka, lahko pride do omejenega vidnega polja kamere. Zaradi tega imamo manjkajoče končne podatke na sliki. To lahko odpravimo z dodatno kamero, ki vam jo ponudimo kot del dodatne opreme.

INDUSTRIJSKI SIGNALI

Vsak uporabnik potrebuje različno število vhodnih in izhodnih signalov zato je naš ključ do končnega uspeha da vam ponudimo možnosti izbire različnega števila signalov.
Pošljite nam zahtevo in pripravili vam bomo zasnovo senzorja z potrebovanimi signali.

RAZLIČNA OHIŠJA

Različna ohišja glede na tip proizvodnje:

– IP 65 zaščita: ohišje popolnoma zaščiten pred prahom pomeni, in odporen na vodne.
– IP 67 zaščita: ohišje popolnoma zaščiten pred prahom in vodotesen ter se ga da potopiti do globine 1m brez vdora vode

RGB COLOR

RGB-COLOR možnost: Dodatno lahko izbere različna svetila, ki 3D senzorju dodajo dodatno dodano vrednost pregleda kontrastnih napak. Ta možnost vam omogoča z istim senzorjem identificirati kose po barvi, razbrati barvne napake, pregled vsebine merjenca.

BARVE LASERSKIH ŽARKOV

Vsaka aplikacija potrebuje individualen pristop na podlagi katere se izbere primerna barva laserja:

Rdeč : Primeren za generalno temne, mat in hrapave površine.
Moder: Se uporabi pri transparentnih, organskih (živila) in silikonskih materialih, žarečih kovinah, lesni furnir.

PROGRAMSKA OPREMA

Ena od stvari, ki jih počnemo še posebej dobro je namenska prilagoditev celotnega 3D sistema, ki vključuje tudi programsko opremo. Zagotavljanje namenske programske opreme uporabniku omogoči stroškovno in tehnološko učinkovito rešitev. Uporabniški vmesnik je zasnovan za enostavno in hitro upravljanje 3D aplikacij.
Tipične aplikacije vključujejo: Nadzor kakovosti, 2D in 3D merjenje, Zaznavanje 2D in 3D oblike.

APLIKACIJE

Prehranska Industrija

Preverite obliko, velikost, število predmetov, obseg predmeta na trakovih za proizvodnjo hrane in zdravil.

Industrija Elektronike

Opravite pregled in lokacijo montaže majhnih objektov na elektronskih komponentah. Pri vsakem PCB je tudi pomembno da so objekti pravilno usmerjeni in na pravi lokaciji.

Avtomobilska Industrija

Pregled črnih napisov na površinah avtomobilskih gum je za 2D sisteme skoraj nemogoče, zato je tukaj naš 3D senzor. Opravi se lahko geometrijske preglede zapletenih kosov kot so vrzeli oz. odprtine.

Lesnoobdelovalna Industrija

Za to vejo industrije lahko z 3D senzorjem ponudimo del sledečih rešitev kot so: Pregled površine izdelka, Nadzor nad obliko in geometrijo, Odkrivanje vrzeli in lukenj in ostankov lepila, Teksturni pregled.