O NAS

VISTION sestavlja mlada, razvojna, dinamična in motivirana ekipa, ki je sinonim za ustvarjanje novih inovativnih rešitev.

Našteti dejavniki predstavljajo dodano vrednost pri izdelavi kakovostnih rešitev in produktov, ki jih nudimo uporabnikom. Naši produkti predstavljajo celostno obravnavo od razvoja pa vse do končnega vzdrževanja. Znani smo po tem, da tesno sodelujemo z našimi partnerji in jim nudimo popolno podporo. Vsestranskost, fleksibilnost in inovacije so naš temelj kvalitetnih rešitev ki jih nudimo končnim uporabnikom. Razvijamo tehnologijo, ki prispeva k izboljšanju produktivnosti in kakovosti proizvodnega procesa v določeni industriji, nižamo stroške in povečamo proizvodne donose z zagotavljanjem avtomatiziranih rešitev strojnega vida, ki izpolnjujejo različne potrebe industrije. Individualne rešitve zajemajo izdelavo namenskega sistema za posamezno problematiko proizvodnega procesa.

Merimo lahko enostavne polizdelke, preverjamo kvaliteto izdelka, odkrivamo napake, 360 stopinjsko pregled izdelka iz različnih zornih kotov, 3D merjenje. Naše rešitve veljajo za inovativne, visokokakovostne in nenehno izpopolnjujemo zahteve glede zmogljivosti v industriji.

POTREBUJETE HITREJŠO IN CENEJŠO PODPORO? SKLENITE VZDRŽEVALNO POGODBO Z NAMI.

KONTAKT

VISTION d.o.o.

Kolodvorska ulica 22

2310 Slovenska Bistrica

Slovenija

M: +386(0)40 818 760

M: +386(0)40 673 933

E: info@vistion.si